Multichannel EC 59


Lämmönvaihdin on sydän meidän viimeisimmässä tekniikka muodostelmassa. Vaihdin on ainutlaatuinen koska se sisältää kondensorin, höyrystimen ja alijäähdyttimen ja kaikki samassa kuoressa. Ja sillä on myös öljykierto vaihtimen pohjasta. Niin että käyttövarmuus parantuu kaikilla toimialueilla ilman tukoksia kanavissa. Vaihdin antaa mahdollisuuksia erinomaisiin energiaratkaisuihin.


Tulevaisuuden tekniikka on täällä


Käyttämällä komponentteja joka on teknologian kärjessä. Näin olemme luoneet markkinoiden tehokkaimman ja ympäristöystävällisimmän koneen. Koneikko sisältää lämmönvaihtimen, schrollkompressorin ja elektronisen paisuntaventtiilin. Sekä turvalaitteita kuten korkea- ja matalapaineen presostatin. Kaikki laitteet koeajetaan ennen toimitusta ja toimitetaan koeajoraportin kanssa.


Uusi menetelmä


HH-Ironpower on laite joka antaa meille mahdollisuuden käyttää kylmäaineen ominaisuudet paremmin kuin ennen. Kylmäainetta ei voida muuttaa, sen raamit ovat jo luonto päättänyt. Fysiikan lakeja emme voi muuttaa, ne ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan. Mutta kuitenkin voimme parantaa ja kehittää laitteita, tämän päivän teknologialla ja innovaatioilla.

Ota yhteyttä

Tag kontakt


Myynti ja huoltopäällikkö
Försäljning och serviceansvarig


Sebastian Järnström

+ 358 40 775 1408

info@lampopumpputehdas.fi