Huolto


Ajatus tämäntyppiselle laitteelle


Kylmäaineen täyttömäärä on alle 3 kg, tarkoittaa että ei raportointia viranomaisille. Eikä vuosittaisia tarkistuksia jos ei haluta.
Koneita ei saa huoltaa kentällä, laitteet on pakko vaihtaa toiseen ja viallinen kone huolletaan konepajalla. Niin kone saa aina oikean ja parhaimman huollon siihen vikaan mikä siinä on. Kun laite on korjattu ja testattu, niin se toimitetaan ja asennetaan. Näin sen toimivuus taataan aina 100%:ksi.


Kuin vika ilmestyy niin ei ole tarvetta kylmäkoneasentajaan. Oma henkilökunta pystyy helposti vaihtamaan konetta ja lähettämään sen huoltoon. Eritäin korkea käyttövarmuus jos on systeemissä monta koneikkoa käytössä. Koneiden sammuttaminen tapahtuu huolellisella etujohtolämpötilan seurannalla. Vaihtosopimuksia koneikoille on saatavilla ja silloin on uusi koneikko asennettu Suomessa 48 tunnin sisällä ja samoin takuu aikana. Aina moduuleita varastossa. Koneikot eivät vaadi isoja asennus pinta-aloja, eli ei isoja kustannuksia.


Energiatehokkaat laitteet johtavat pienempään käyttökustannukseen ja vähempiin hiilidioksidipäästöihin.Enemmän moduuleja - enemmän tehoa


Joustavuus: laitteella on aina sama runkonmitta, jos tehoa halutaan nostaa niin lisätään yksi moduuli.


Järjestelmä voidaan helposti suurentaa rakentamalla lisää hyllyjä niin että voidaan yksinkertaisesti lisätä moduuleiden määrää, ja samoin voidaan helposti pienentää niiden määrää jos teho on liian iso. Laitteisto on helppo siirtää verrattuna perinteisiin järjestelmiin.


Monta erilaista lämpötilapiiriä voidaan rakentaa samaan perusjärjestelmään. Voidaan myös lisätä backup moduuleja, jos on tietoa että tällaisia kohtia on järjestelmässä. Ja isoissa laitoksissa missä on yli 10 moduulia, on suositeltavaa olla vara yksiköitä jotka on helposti vaihdettavissa.Systeemi-ajattelu


Tämä on yhtä tärkeää kuin koneet systeemissä, pitää aina katsoa kokonaiskuvaa. Eikä vain sitä mitä on tarvetta uusia. Energian talteenottaminen on erikoisosaamistamme, jossa voimme myös asiakastamme konsultoida.


Komponenttien ja putkijärjestelmien valinnoissa voi helposti tehdä vääriä valintoja ja energian säästöt eivät toteudukkaan odotetulla tavalla. Siksi kannattaa suunnitella koko järjestelmä, eikä vain pieniä kokonaisuuksia ja luulla että se säästää rahaa.Elektroniset paisuntaventtiilit


Tämäntyyppiset ylikuumennus ohjausyksiköt ovat antaneet meille uuden mahdollisuuden kehittää-energian talteenottamista ja sen optimoimista.

Näiden venttiilien ansiosta voidaan täysin käyttää ulkolämpötila hyödyksi nestemäisellä kondensoitumisella.
Venttiili ja ohjausyksikkö optimoi prosessia missä tahansa toiminto olosuhteessa kone on. Ja tämä tarkoittaa jopa sitä että kompressori on suojattu epänormaaleja olosuhteita vastaan. Jotka voivat aiheuttaa häiriöitä.

EC Lämmönvaihtimen, scroll- kompuran ja elektronisen paisuntaventtiilin avulla saavutetaan erinomaisia tuloksia, jotka saavat laitteen suorituskyvyn ja tehokkuuden semmoisiin tuloksiin mikä ei voisi uskoakaan.Huoltoalue


Pirkanmaa, Keski-Suomi

Ota yhteyttä

Tag kontakt


Myynti ja huoltopäällikkö
Försäljning och serviceansvarig


Sebastian Järnström

+ 358 40 775 1408

info@lampopumpputehdas.fi